Aula

In onze grote aula kunnen 100 zitplaatsen gecreëerd worden. Maximaal kunnen er zo'n 150 personen in. Met een grootte van een bijna 300m2, een goede geluidsinstallatie en een professionele dansvloer is de zaal te gebruiken voor o.a. lezingen, presentaties, theater, musicals en sporten zoals zumba of steps. De aula is ook op te delen naar kleiner. We sluiten dan de zaal af met de daarvoor bestemde houten schotten. Dit deel beschikt over een grote spiegel

Muziek

Het muzieklokaal is populair bij bands en wordt veelvuldig gebruikt voor muzieklessen. Momenteel wordt hij ook gebruikt voor dans- en yogagroepen. Dit lokaal heeft een grootte van 74m2.

Speelzaal A

Overdag worden de speelzalen gebruikt als gymlokaal voor peuters en kleuters, maar deze zalen lenen zich ook uitstekend voor danssporten, yoga en balloze sporten. Zaal A heeft een klimrek in de zaal, een aantal zachte matten en twee kasten. Deze is 73m2 groot, maar is uit te breiden door de scheidingswand weg te halen naar 151m2

Speelzaal B

Deze zaal is iets groter dan zaal A, maar beschikt niet over het klimrek. De zaal is voor dezelfde doeleinden te gebruiken als A. Zaal B is 78m2 groot en is eveneens uit te breiden naar 151m2.

Vergaderruimte

De vergaderzaal biedt plaats aan maximaal 22 personen. Hij is 49m2 groot.

Handvaardigheidlokaal

In het handvaardigheidlokaal kun je alles doen m.b.t. het fröbelen en fransen. Van schilderen tot bloemschikken en van fotografie tot knutselen. De ruimte is 49m2 groot en biedt plaats aan zo'n 20 tot 25 personen.

Kantoor

Het kantoor wordt momenteel gebruikt voor kinderfysiotherapie, maar kan ook uitstekend gebruikt worden voor kleine groepen. Deze ruimte heeft een oppervlakte van 23m2.

Sportzalen

De sportzaal is 960 m2 en is op te delen in twee gelijke zaaldelen. De volgende sporten zijn mogelijk:

  • zaalvoetbal
  • basketbal
  • volleybal
  • badminton
  • tennis
  • korfbal
  • handbal

Uiteraard kun je ook sporten beoefenen waar geen speelveld voor nodig is.

De sportzaal beschikt over een grote spiegel en een klimwand. De klimwand mag alleen gebruikt worden onder begeleiding van een gecertificeerd persoon.

Jongerencentrum JC Lent

Jongeren kunnen drie dagdelen gebruik maken van JC Lent; dinsdagavond, woensdagmiddag en vrijdagavond. Daarnaast is de zaal te huur voor allerlei andere doeleinden. De zaal is 77 m2 groot en is standaard uitgerust met twee computers, poolbiljart en tafeltennistafel. Optioneel zijn een geluidsinstallatie en beamer.